THE END!

En epoke er over...

Ja nå er denne seilasen slutt, nå spikres kista, vi vender nesa hjemover og innser at shower nå har blitt tatt av plakaten.

Det har vært en ufattelig stor glede å få lov å dele mitt kjendisliv med dere. Mine hendelser og mine øyeblikk. Fra små til store. Jeg har ledd så jeg nesten har pissa på meg, vært nervøs så jeg nesten ikke har spist (her overdriver jeg litt. Spiser uansett om jeg er nervøs eller ei) jeg har vært forbanna og skuffet og ikke minst har jeg felt et par tårer eller to.

Å være mamma til en reality deltager er neimen ikke bare en dans på roser. Selv om mi jenta har vist en flott figur der inne med omtanke for de andre, rettferdighet sans og ikke vært redd for å by på seg selv. Hun har vært seg selv 100 % og det er akkurat den gærne, sprudlende, tomme, varme, nære og usminka jenta dere har sett som jeg også har erfart i 24 år. Å se Rikke på Tv har ikke vært ubekvemt, kanskje bare et par ganger. Jeg ble fort vant til å ha henne her i stua hver tirsdag og torsdag. Å se henne to ganger i uka har kanskje minska savnet etter henne litt og jeg fikk et lite øyeblikk en følelse av at hun var her sammen med oss. Hvis jeg bare pausa på tv`n så ble hun her litt lengre.

Rikkes opplevelse av å være med i reality har muligens styrket henne, men det har sannelig styrket meg også. Man skal være bra tykkhudet for at ingenting skal gå inn i et mammahjerte og så små tvil. Jeg har lært meg at folk dømmer utfra overskrifter uten å lese innhold, at folk har meninger om deg uten at de kjenner deg, at folk velger å påtvinge andre en ærlighet de mener går under friheten til å snakke, men som egentlig ikke er annet ett hets og angrep på andre bare fordi de gjør, sier eller mener noe de ikke er enig i. Denne opplevelsen for meg har vært en reise bort fra det kjente og kjære og inn i det som er usikkert og skremmende. Men jeg har vært så ufattelig heldig å hatt nære venner og familie som har slått ring rundt meg når jeg har hatt det som aller verst. Hatt venner som har løftet meg opp og heiet meg videre når jeg egentlig har lurt på om det var vits å fortsette bloggen. Ja Tove, du ville jo bli nevnt i bloggen min og her kom det da. På siste innlegg med noe av verdigheten i behold. Jeg siterer deg Tove. Det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Selv om jeg vet du sa noe anna under en seriekamp i Saltstraumen. Jeg har altså deltatt i blogglivet. Til glede for noen og til forargelse for andre. Men jeg har innsett at jeg kan ikke glede alle i livet. Spesielt ikke uten å ta betalt.

Jeg har lært meg selv å bli sterkere som mamma, ved å kjenne på de svakeste sidene av meg selv. Jeg har sett at mine barn lander trygt på bena fordi de er utstyrt med min tro på dem. Jeg vil herfra og til evigheten støtte dem og sørge for at de vet at jeg er stolt av dem. Stolt av verdier og syn som ligger i deres grunn. Stolt av hvordan de behandler medmennesker rundt og dem kjærligheten de gir og den omtanken de innehar.

 Her er noen shoutouts til folk rundtomkring bare fordi de fortjener det;

 

Hypermarked Bodø City nord folk som gjør en forskjell for folk som trenger det.

Mulitkulde- hvis du noen gang fryser.

Go Dag salong- om du velger å ta skrittet i dag. Gjør det her hos verdens mest hjelpsomme dude!

Bohus -fordi de har verdens beste lagermann der.

Øyvind- verdens beste elektriker ,måkker, hjelper, dopapirleverandør.

Balansen trening og velvære- Her sitter verdens mest fordomsfrie kloke og hjelpsomme person.

Saltvern skole og Hunstad Ungdomsskole fordi de har lærere som tar netthets på alvor.

Yoga North- for god trening selv om kroppen gråter.

Maersk Drilling-fordi de huser flotte venner som er positive, modige og verner om miljøet vårt.

MsRescue fordi de lot meg få to av mine beste venner med hjem.

Petter uteligger- fordi han gjør en forskjell og har lært meg å ville bli en bedre versjon av meg selv.

BKBil for utløp av frustrasjon og dårlige ball leveringer

Medie og kommunikasjon Bodin vg- fordi de har en lærer som lærer neste generasjon med mediefolk nettvett og respekt.

Bodø barnehagekontor- du vet hvem du er og du gjør en sabla god jobb i å plassere fremtiden hos trygge ansatte som vet at menneskeverd og respekt er viktig for fremtiden.

Langfjellblogg- for latter i hverdagen.

Messenger for de utallige samtalene med min ivrigste bloggleser TanteM.

Blogg.no- for mine 10 følgere på bloggen. Takk og klem til dere. Dere er gull verd!!

Hundegruppa rævglefs  for latter og inkludering. Håper jeg får være med selv når kjendislyset slokkes.

Mamma- fordi du er mitt forbildet og har forma meg til den jeg er med dine holdninger og verdier i bunn.

Oda- min etterlengtede andre jente og minstejenta mi. Fordi du vil alltid være en berikelse i mitt liv uavhengig av humør eller status og vi deler et bånd ingen andre har. Dine verdier og ditt syn på mennesker gjør meg stolt over å være din mamma. Du er mitt liv og ingen elsker jeg høyere enn deg.

Rikke- fordi du alltid vil vær min første jente og båndet vi har som mamma og datter vil alltid være sterkt uansett hva du måtte føle. Du omgir deg med positivitet og sprer så ufattelig mye humor og glede rundt deg. Du er et funn og jeg er stolt over å få være mamman din. Du er mitt liv og ingen elsker jeg høyere enn deg.

 

Jeg bruker som regel å holde det jeg lover, så lenge det ikke innebærer å avstå fra sjokolade. I dette tilfellet var det å avslutte bloggen når siste episode av Ex on the beach var ferdig.

For fremtiden har jeg ikke alt for mange ønsker, men noen har det jo blitt. Jeg ønsker at Rikke skal fortsette å ta valg som hun står for, benytte livet til å skape seg muligheter til å nå de drømmer og mål hun ønsker. Jeg håper at hun fortsetter å hjelpe mennesker, se godheten i andre og ikke bry seg med hva folk mener om henne. Jeg ønsker at Oda har erfart at søkelys også medfører kommentarer en helt klart kunne vært foruten men at hun bygger nok ryggrad til å stå imot de som skal fortelle at hun ikke duger. Jeg håper hun fortsetter å vise verden at ved å bry seg så kan ting bli og føles bedre. Jeg håper at de som har fulgt meg og min tilværelse har fått større innsyn i hva som skjer når ord sårer, når vi føler oss alene, eller hjelpesløse. Jeg ønsker at mennesker skal stoppe å påtvinge andre mennesker sine meninger hvis det er en sannsynlighet for at de sårer. Stopp opp og tenk deg om. Trenger den andre virkelig å vite dette.

Jeg tror helt og holdent at verden hadde vært et så mye bedre sted å være om vi bare hadde brydd oss. Om så bare bittelitt. Og om du noen gang skulle tenke at du ikke kan utgjøre en forskjell så la meg fortelle deg med en gang. Det kan du!!!!!

Du kan kanskje ikke forandre hele verden, men du kan forandre verden til den ene personen.

Det har vært en glede, en ære å ha underholdt dere i de 17 minuttene det nok tar å lese gjennom mine blogginnlegg. Jeg håper dere vet at alt som har stått der er sant. Til slutt slenger jeg med noen reaksjoner på min bloggavvikling. VÆR RAUS HELE ÅRET, HELE LIVET, MED DEG SELV, OG MED ANDRE.

Tusen takk for meg.

Beklager at dikt og bilde ikke blei avslutninga, men akkurat i dag va det mildvær. . . . 

4 kommentarer
  1. Å NEEIIII!! Dette har jo vært den beste bloggen ever!!
   Du vil iallefall forbli den høyaktede kjendisdama i mine øyne, Cecilie, liksom datteren din vil huskes som den alle liker fra EOTB. <3

  2. Kjære fine Cecilie! Det har vært fryd å følg bloggen din, du e unik og har en fabelaktig evne å underhold med skrivinga di❤️ Æ humra ennu når æ ser logoen te yoga north førr ikkje å snakk om når æ les samtalen mellom dæ og mordi😂 jentan dine e heldige som har dæ te mamma, og vårres liten e heldig som har dæ i kverdagen❤️ Heldigvis e det berre bloggen din som legges ned🙏 vær stolt av den du e, verden treng fleire som dæ😉

  3. Renate FK: tusen takk førr vakre ord <3 blir så rørt her æ sett. Har vært en glede å få ha bloggen der æ kunne delt mine tanka og opplevelsa med dåkker <3 tusen takk Renate fordi du har orka å lest bloggen min 🙂 stor klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg