Hva skulle man gjort uten Tinder?

I ren desperasjon og frustrasjon over å ikke ha tilgang på assistent hele døgnet, ble min redning en tjeneste mange kjendiser benytter seg av. Selve tjenesten heter TINDER og det er ikke sikkert hvermannsen har hørt om den. Den fungerer slik at man sveiper enten til høyre eller venstre alt etter som man finner det man er på jakt etter. Av og til kan også beskrivelse av tjenesten eller varen dukke opp nedenfor et profilbildet. Profilbildet derimot er nøkkelen til tjenesten da det er her man kan beskue varen først. Jeg ville se om det var mulig å finne den rette bare ved hjelp av tastetrykk. Nå er jeg rimelig utadvendt og liker å by på meg selv, så å opprette en profil gikk egentlig ganske greit. Jeg slet ikke med angst over hva naboen skulle tro, hva fremtidige arbeidsgivere ville mene om min deltagelse, eller muligheten for at noen skulle tro at jeg var så desperat at jeg annonserte min jomfrudom bort til hvermannsen. Nå er det slik at også Tinder har en kjendisversjon som det lukter gull av. Bildene som ble brukt var rimelig harmløse løsslupne bilder fra min alminnelige hverdag fra før jeg ble kjendis. Nå hadde jeg fri tilgang til å boltre meg blant eliten i byer som Rognan, Beiarn, Saltdal, Nordskott, Sørkjosen og Fauske ja i alle himmelretninger ble radaren skrudd inn.

Nå skal det sies at VIP delen av Tinder er rimelig begrenset da det ikke flyter over av kjendiser som meg. Her har jeg samlet noen av de godbitene jeg fant:

Først så tenkte jeg jo at Ole måtte bli det utkårede med tanke på den flott hytta hans, men så slo det meg at jeg elsker jo slalåmkjøring og burde gå for den helt tildekte. På den andre siden har jeg jo bestandig vært svak for dyr og vurderte sterkt om Bianco skulle bli den ene, men her var jeg litt usikker på om det var hundeår eller menneskeår. . . .  Hvis det er hundeår så blir det jo alvorlig mange menneskeår. . . . .da igjen kommer jo spørsmålet om Bianco eksisterer eller ikke. . . . Espen som tydeligvis er inne i bygge bransjen er jo også høyst aktuell siden jeg til stadighet har oppussingsprosjekt pågående.

Jeg vasset videre i profiler med høyaktuelle kandidater og kom over han som ikke bare hadde ett flatterende profilbilde, men sannelig to. Av ulik fargevalør som jeg helt klart tolket som om han har to ulike sinnsstemninger. En fløyelsrød og en mørkere fløyelsrød. Martin syntes jeg hadde slik en sabla fin hårsveis og jeg er jo svak for velpleide menn. Riccardo hadde verdens fineste utsikt fra huset sitt høyt oppe på fjelltoppen mens jeg studerte de to andre. Kunne ikke helt bestemme meg for blomsterFinn eller han med den fine nesen. Lett inntullet i et mykt nisseskjegg dannet nesten neseborene vennlige øyne som tittet nysgjerrig på meg.

Til slutt var det jo Jim lett innpakket i dongeri. Alt dette er jo rimelig viktig når man skal skaffe seg makker for livet. Syns egentlig det er greit å se hva man får før man tar sjansen på evig troskap under øyne som ser meg hele tiden. . . . altså mammas!

For å være på den sikre siden er det viktig at jeg snakker med min familie, tross alt skal jo dette flotte eksemplaret av en kjendisbedårer inn i vårt travle kjendisliv. Jeg ringte både Rikke, Mamma og Oda som alle ga sitt ærlige svar.

Og her er da kandidaten som er håndplukket av kyndige hender.

 

Grunnen til at jeg valgte denne profilen er at jeg kan se han er en sanker. Han har fiskestang og det betyr at jeg aldri trenger å gå sulten, selv om jeg nå vasser i rikdom så kan jo det fort snu. Jeg observerer også at han har eget fremkomstmiddel som gjør det mulig for oss å ta lange turer dit strømmen fører oss. Siden han sikkert har årer er jeg trygg på at han klarer å ro mot strømmen med sterke muskler synlig for alle og enhver.  Oppfinnsom er han også da jeg ser at han har laget eget holdestativ til stanga som gjør det mulig å nyte livet med begge hender mens stanga gjør sitt. Jeg kan også se ut fra det flotte profilbildet at han ikke liker å ta store sjanser da han er ganske nært land. Interiøret i fartøyet er også tidsriktig brunbeiset og jeg vil tro det ligger et par skinnfeller av villsau i baugen og litt sitteunderlag av vintage skinn i en Cognac farge på tofta. Ut fra navnet kan jeg jo bare drømme om at denne kandidaten noen gang kommer til å hisse seg opp. Jeg vil tro han er sterk siden han leder og alderen lyser jo mot meg som neonlys i Las Vegas. Nå står det jo ingen plass i profilen hvor jeg skal lete etter min utkårede, men jeg kan jo se at han ikke er i Finnmark eller Troms. Da ville myggen ha sperra for den nydelige utsikten over blikkstille vann   –   nesten   –    myggen ville sikkert stukket av med både fartøy og stang. Alt i alt er jeg rimelig sikker på at Tinder kan få meg til å slippe bekymringer, stress og mas i hverdagen. Med så flotte snaisne kandidater tror jeg aldri vi vil gå tomhendte hjem. Vi vil aldri behøve å tenke på noe annet enn å nyte synet av disse og drømme oss bort i evig roserus, truserus eller bonderus.

Gleder meg til bryllup og jeg hører klokker kime i det fjerne.

#kjendisdate #villduværramemæhjæminatt #utvalget #frotsefest #etargildet #exonthebeachmamma #kjendismamma #singel

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg