Den indre kampen….

Som de fleste andre kjendiser blir også jeg utsatt for et voldsomt press angående mitt vakre ytre. De sier man legger på seg 10 kilo når man er på TV, men jeg kan fortelle dere at man også legger på seg bare ved å være avbildet i avisa. Første gangen jeg ble avbilda så jeg kilo jeg på en eller annen måte hadde fortrengt langt bort. All publisering i media egentlig, ser ut til å bringe med seg noen gram og kilo hist og her. Som den kjendisen jeg er og med alle mine publiseringer i media kan dere tenke dere hvor kiloene bare raser på i en fart hinsides all fornuft.

Jeg vet ikke hvordan det er med dere damer, men for meg har ordene en påvirkningskraft. Det andre sier til meg tar jeg til meg og plasserer det på plasser jeg strengt tatt kanskje ikke skulle hatt det. Her om dagen sier min gode venninne Nina ; Cecilie, æ syns du e blitt slankere i det siste. Og det er her kroppen min mistolker disse ordene. Eller hun litt Fluffy dama på venstre skulder.  Disse ordene som egentlig skulle fått kroppen min til å feire danse jenka og tatt tilfart inn i «dette passer du når du blir slankere» seksjonen i klesskapet. Men nei da   –    Denne kroppen velger å tolke disse ordene som fare. Nå står det om liv. Dette er krise hjelp deg selv og helst i går. Så da slår kroppen over på autopilot, tar kontroll over en hjerne som for tiden er ute av drift og loser den trygt ned til nærmeste kolonialforretning. Der setter vi fart og strener ganske fort fordi frukt og grønt avdelingen og rett bort til sjokoladen som ligger pent og pyntelig dandert på hver sin plass. Stratos med sin vakre kongeblåe farge, peanøttkuben med sin nydelige orange høstfarge, smil med sin lekre runde form, sport lunsj som oser av sunnhet og velvære,  Bounty med sin myke kokos smak med 3 sjokolader i en, altså mye mer for penga. Eller hva med de store rakkarne som ligger og frister med nøtter, uten nøtter, med luft uten luft, med kjeks, puffet ris eller knasende små karamellbiter som suger seg fast i de allerede utslitte 6 års jeksla. En hel verden av valg. Jeg blir stående å sikle som en hund i løpetid. Kjeven min synker flere hakk for hver gang jeg snur meg og fester blikket på en ny liten herlighet. Jeg blir varm om hjertet og kroppen slapper av. Merker ikke at folk begynner å gå omvei rundt min seksjon. Med en litt lett knekk i bena og et sløret blikk klarer jeg å få karret til meg litt verdighet og jeg ender opp med en Bounty, en Toppris og en Cola Zero for å fukte strupen med. Nå skal vi feire hyler frøken Fluffy på venstre skulder. Feir at du er blitt tynn jenta mi!!!!!    

Sjokoladene får den ære å dyttes inn i det ventende gapet nesten før vi når bilen. Kjenner faktisk at jeg begynner å kjærtegne dem, snakke lavt til dem og forsikre dem om at snart skal alt bli bra. Snart skal de ofres til Fr Tynna på høyre skulder. Som en liten ofring der vi glemte å spørre Fr Tynna om hun ville ha den   –    Slik er det kroppen og hjernen min samarbeider hver eneste gang noen sier noe til Fr Tynna. Selve ofringen er over på veldig kort tid og Fr Fluffy er fornøyd med dagens innsats for landet. Fr Tynna føler seg nok litt overrumplet og kvitterer med å lage kvalme for både meg og Fr Fluffy.

 

Nå har det seg slik at jeg aldri har måttet gå på slike slankekurer jeg hører andre kjendiser snakke om fordi jeg har vært velsigna med genene fra min biologiske far som var 2 meter høy og 42 kilo. Her snakker vi høy forbrenning. Kall det gjerne en velsignelse eller bare livet som jeg valgte å kalle det i ca 30 år. Det er nemlig noe som skjer med kroppen etter fylte 30 år. Det er liksom som om ostepoppen plutselig legger seg på steder den før aldri har   –   det dukker opp utoverkurver som jeg først trodde oppstod på grunn av trykk eller sovestilling, men ble snart klar over at de hadde kommet for å bli. Permanente som mamma kalte dem   –   jeg var jo helt sikker på at det var noe man hadde i håret og ikke på kroppen. Så fylte jeg 40 og forbrenninga stoppa opp. Jeg begynte nå å få samlinger rundt anklene, ørene og bak knehaser.  Men nå har jeg tenkt å ta et oppgjør med alderstillegg. Jeg higer etter å få enda større innpass i en kjendisverdens univers, der vi som blir tynne får leve det gode liv. Kom over en slik kur som lover meg sylfidekropp på 1 mnd. Jeg gleder meg. Rekker akkurat å stupe inn i den åletrange kjolen jeg kjøpte på min 16 årsdag i det sølvguttene hyler julen inn…….

 

-let the game begin-

To be continued!

#slanking #julefin #tynndamasomvilut #exonthebeachmamma #kjendislivet #medaljensbakside #press #kroppenmin

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg