landingen

Mandagsmorgen kom som julekvelden på kjærringa og jeg trodde selvfølgelig jeg hadde all verdens med tid. Takk gud for forberedelsene jeg hadde gjort kvelden i forveien.

Still, hadde ikke helt beregna tid til Rikke som skulle bruke både dusj, føner, sminke og slettetangen min. Antrekket var lagt frem og jeg var ved godt mot. Rikke så også ut til å være i rute men ble jo selvfølgelig usikker på antrekket sitt. Jeg hadde valgt en grønn topp, svarte bukser og noen helt nydelige sko. Skoene virkelig løftet antrekket og jeg gledet meg til å sitte i God morgen Norges soffa med disse lekkerbabbisene på mine lange slanke kjendisben. Lotte som er verdens flinkeste frisør og virkelig har et øye for detaljer og kvalitet kommer smygende ned trappen iført sin dyre Chanel morgenkåpe, hun anskaffet seg etter å ha blitt samboer med kjendisRikke. Dyre vaner smitter visst. Hun får øye på mine lekre småsko og utbryter henført på ekte lofotdialekt. Nei dæven han steike døtte førr nån snaisne sko, e dæm ækte? Jeg blir et lite øyeblikk forvirret og lurer på hva hun mener, ser hun ikke skoa eller går hun i søvne. Klart de e ekte, utbryter jeg. Vi fortsetter å flikke på fasaden og da når jeg endelig er fornøyd, bestemmer Rikke seg for å bytte overdel. Hun ifører seg en grønn skjorte som absolutt får frem den lyse fargen hun har sparkla seg med og de dypblågrønne øynene hennes stråler i gjenskinnet av skjorta. Jeg stiller meg opp ved siden av henne og innser at sammen så funker ikke dette noe særlig. Vi ser ut som noe som har grodd opp av hagen til blomsterFinn. Muligens det han pleier å få gartneren til å luke bort. Dette matcher aldeles ikke. Jeg prøver å forhandle med Gestapo ved siden av meg, men hun er blendet av sin egen skjønnhet og ser ikke problemet. Som en polsk jordbærplukker river jeg av meg toppen min og dukker ned i kofferten etter alternativ nummer 2 finner den og slenger den på meg med en rimelig irritert mine. Den kunne jeg ha spart meg for, siden Gestapo ikke merker mitt irritasjonsnivå selv en smule. Takk og lov for de vakre skoa mine som jeg kjøpte på Din sko til 199,-. Virkelig et røverkjøp.

 

Ute ventet en svart tesla på å kjøre oss trygt ned til God morgen Norge, det hadde jeg virkelig forventet siden jeg nå er kjendis, i stedet fikk vi en lokal taxi med mye hvitløk og svette som frakta oss et sted i nærheten av destinasjonen. Å holde pusten i ti minutter er krevende og noe jeg ikke anbefaler annet enn for de som er godt trent   –   som meg. Etter femten minutter kun ved hjelp av Rikkes indre GPS, mavefølelse og det faktum at vi hadde passert samme torv ca seks ganger slo jeg på google maps og vi klarte å finne frem til Tv2 døra. Celine Isaksen, sier vakta i døra spørrende, ja sikkert svarer jeg og tenker at Celine er muligens mer kjendisvennlig enn Cecilie. Han ser ned og utbryter fine sko. Jeg smiler og tenker jeg kommer til å bli fremtidens moteikon.

Oppe ventet sminkestolene og jeg gledet meg vilt. Sist jeg ble sminka var når Rikke og Oda hadde Challenge og skulle sminke halve fjeset mitt hver. Det ble ikke vakkert, og jeg tror nok jeg hadde skremt vannet av selv svaksynte. Tok faktisk en uke før hundene mine torde å nærme seg meg igjen. Bodil er ennå skeptisk.

Å sitte i en stol med heis, bli pjuska på av myke koster som sikkert har vært i tusen andre fjes, håper de renser dem, snakke om livet, sminke og skoa mine ble en nydelig start på dagen. Sminkøsen min lurte fælt på hvilken parfyme jeg brukte. Vent ikke si det utbryter hun. Det er den rådyre italienske parfymen som er blitt så populær. Vi hadde ei dame før i studio her som brukte den. Ikke si hva den heter, den heter   –   så sa hun et navn på riktig uttalt italiensk tror jeg som hørtes ut som musikk i mine ører. Navnet fløt og virket mykt, silkeaktig, eksklusivt og jeg hadde ikke hjerte til å skuffe henne   –    ja smiler jeg, det er nok den. Hun smiler triumferende og nikker anerkjennende til sminkøren ved siden av, som sminker en tydelig kjent mann jeg ikke helt vet hvem er men kalles visst Poppe. Jeg har ikke hjerte til å fortelle henne at lukten stammer fra en bodymist med glitter som jeg kjøpte i en bod på Kreta i sommer til den nette sum av 45 kroner. Wow de skoa avslutter hun sminkeseansen med og jeg ser at kjendismannen ved siden av sender stjålne blikk i retning wow skoa. Jeg titter meg i speilet, ser at sminkedama har trylla bort usikkerhet, de to kvisene som bestemte seg for å gjøre entre i løpet av natta og muligens de siste fem åra av mitt liv. Jeg er fornøyd og gleder meg til å entre rampelyset live og i egen person med verdens fineste lekkerbabbiser på bena.

Vi blir sittende i green rom eller VIP lounge som jeg velger å kalle den. Blir tilbydd mat og drikke men jeg kjenner at det bobler i magen. Kjenner at nervøsiteten begynner å melde sin ankomst. Jeg må finne kjendistoalettet. Et nydelig lokale for både kvinner og menn med vakre mørke delikate fliser, hvite porselensvasker, dyr såpe, rene fine speil så langt øye rekker og eksklusivt tørkepapir i dyre papir dispensere. For en glede å komme til slike innbydende bad og jeg kjenner at jeg nesten blir litt religiøs over å bli møtt med slik høy grad av luksuriøsitet.

Inne på enerommet setter jeg meg andektig ned og skal til å nyte øyeblikket da jeg til min store forferdelse oppdager det   –   tante rød har meldt sin ankomst! Dette var jo helt perfekt og jeg tenkte på de tjue minuttene jeg hadde sittet å gnudd i den hvite soffan i VIP loungen. Jeg kjenner fargen forlater ansiktet og jeg må ty til det gode gamle papirtrikset for å få berget dagen. Ute i loungen kan jeg lettet konstatere at soffan fremdeles er hvit som snø.

Da det endelig er vår tur og vi loses inn gjennom døra og inn til God morgen Norges aller helligste er jeg fokusert og går målrettet mot den lekre soffan jeg endelig skal få vist frem lekkerbabbisen mine i. Den lyser innbydende mot meg og jeg er klar til å plante hekken. Ikke den veien sier kameramann 1, dere skal sitte her sier kameramann 2. Jeg stirrer sjokket, vantro og tydelig nedstemt bort på spisebordet vi skal plasseres rundt. Høye barkrakker omkranser bordet. Jeg må ta tilfart for å få nok oppdriv til å kunne klatre videre opp på stolen. Der, på en krakk vel to meter over gulvet skulle jeg da sitte å dingle. Hadde ingen informert om at jeg har høydeskrekk? Jeg bøyer meg fremover for å kunne hoppe opp på bordet om stillaset jeg satt på skulle kollapse. Hva faen sier moteikonet høyt på min venstre skulder. HVA FAEN! HVA MED SKOA   –    Under hele intervjuet sitter jeg og tenker på de lekre skoene mine som ikke får se dagens lys. Ikke får skinne i rampelyset, ikke fem minutter engang. På et punkt vurderer jeg å slenge bena på bordet, men er usikker om stolen tåler det. Muligheten for at jeg ender opp med føtter i været får meg til å sitte stille. Det eneste lyspunktet jeg kan skimte er ryggen til Wenche der hun drar ut et brett med herlige kanelsnurrer med eple. Hvis jeg ikke får smake på de nystekte kanelsnurrene tenker jeg det blir god kveld Norge før noen rekker å si eplekake baklengs, murrer moteikonet mitt.

 

Etter femti minutter med intervju er vi tilbake i VIP loungen og kan henge med kjendisvennene våre Desta Marie, Wenche og Aune. Virkelig trivelig å møte dem igjen og når blodsukker igjen er stabilisert kan vi ta fatt på resten av dagen.

Vi flyr som filledokker fra God morgen Norge til Dagbladet som vil ha sitt faste intervju. Radioresepsjonen, NRK, tv2, illustrert vitenskap, vi menn, bo bedre osv. osv. sliter i meg og vil alle ha en liten del av kjendisen, altså meg. Jeg takker nei i øst og vest og håper ingen blir sure og snakker dritt om meg fordi jeg ikke stiller opp. Vel, egentlig så bryr jeg meg ikke så mye nå. Kjendistilværelsen har begynt å synke inn og jeg kjenner at det er nok bra den slo rot akkurat nå.

Full av Wenches nydelig kanelsnurrer, nyrik på fire blogginnlegg og med verdens nydeligste sko på bena tussler jeg fornøyd videre i kjendislivet.

 

tattaaaa

#nyrik #kjendismamma #leverdetgodeliv #bolleimagen #finesko #luksuserenvane #papirtriks #exonthebeachmamma #overlevde

5 kommentarer
  1. Du må aldri slutt å blogg, du e et naturtalent!!😍 fantastisk lesing og fleire burde tenk sånn som dæ😘❤️

  2. I’m truly enjoying the design and layout of your site.
   It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for
   me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
   Outstanding work!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg